Print

 

Olsnäsgården har under en säsong många gäster: unga som gamla, barn, familjer och pensionärer. skolor, församlingar, musikgrupper, körer, bussresor och idrottsföreningar är några av de grupper som på Olsnäsgården hittat en ändamålsenlig plats för sitt arrangemang.

Olsnäsgårdens placering vid skogen och Siljans strand ger goda möjligheter till aktiviteter i naturen.
Olsnäskyrkan, matsalen och övriga lokaler ger en ändamålsenlig plats för samlingar av många olika slag.

Olsnäsgården ligger mitt i Dalarna nära till många stora sevärdheter som: Leksand Sommarland, Båtturer på Siljan, Björkberget med Naturum och Buffils Annas Kaffestuga, Tomteland i Gesunda, Orsa Grönklitt, Zorngården i  Mora, Vasaloppet, Himlaspelet i Leksand, Jobs Handtryck i Västanvik, kyrkbåtsrodd, Dalahästtillverkning i Nusnäs, sommarrodel i Rättvik, Rättviks marknad, midsommarfirande i Dalarna m.m.   Vi hjälper gärna till i er planering av arrangemanget.

Olsnäsgården vill erbjuda en upplevelse utöver det vanliga med rimlig standard, god och fräsch mat till ett rimligt pris.
Kontakta oss för ett pris för ditt arrangemang!

Vi tar emot grupper under perioden 1 mars till 30 november. Under högsäsong, sommarlovet, har gården många bokningsbara dagar. Under för- och eftersäsong är det bra att boka i så god tid som möjligt, gärna året före! Vi tar gärna emot grupper under för- och eftersäsong.

Välkommen med din förfrågan och bokning!


Information

Olsnäsgården, Perandersgattu 23, 793 97 Siljansnäs